Lyn stegt nudler ret ”Pad Thai” (2 pers.)

Lyn stegt kylling med Ingefær (2 pers.)

Lynstegt kylling med ingefær

Lynstegt kylling med ingefær

250 g kylling bryst i strimler
3 fed Hvidløg
100g. Frisk Ingefær.
1 spsk. Østers sauce.
1 spsk raps olie.
1 spsk fiskesauce.
2 slilke sød Basilikum.
2 stk. rød chili (store)

1. Skræl ingefæren og skær den ud i aflange stænger og læg din i blød i 10 min
2. Varm olien op i en wok.
3. Tilsæt knust hvidløg og rør 15 sek.
4. Tilsæt kylling og rør i 2- 3 min.
5. Tilsæt Ingefær, chili og fiske sauce rør i 1 min.
6. Tilsæt lidt vand, hvis retten bliver lidt tør.
7. Pynt med sød basilikum
8. Server den meget varme ret med jasmin ris til.

tak til  http://www.asiacooking.dk

En stor tak til CarryOut.dk / Asiacooking.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyn stegt nudler ret ”Pad Thai” (2 pers.)