Den nemme opskrift på lækker masaman karry

Lækker thai ret med kylling og basilikum

Kylling med frisk basilikum og lange thai bønner

”Pad bai ka pau” (4 pers.)

phatkapao

200 g Lange Thai bønner ”Tur fak jaau”

200 g mini majs “kapoot”   

1 spsk vegetabilsk olie ”Nam Man”                 

3 fed hakket hvidløg ”Gai tirm”                         

250 g kylling i tynde skiver ”gaii”

30 friske Hellig basilikum blade ”Bai ka pau”

2 spsk fiskesauce ”Nam Ba”                             

2 spsk vand ”Nam”

3- 4 friske røde chili ”Piki nue”                          

 

Tilbehør:

Jasmin ris  ”kau”                                                  

  1.      Skær de lange Thai bønner og mini majs i 5 cm lange stykker.
  2.      Varm olien op i en wok eller stor sauter pande. Tilsæt hvidløg og kylling og steg det let. Tilsæt hellig basilikum blade, chili, mini majs og bønner og lynsteg i ca. 1 minut
  3.      Tilsæt fiskesauce og vand og steg i yderligere 1 minut, til bønnerne og mini majs er kogte, men stadig meget sprøde.

 

Server retten med dampkogte, lang kornede Jasmin ris.

in english http://asiancooking.dk

copyright CarryOut

En stor tak til CarryOut.dk / Asiacooking.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den nemme opskrift på lækker masaman karry