Lækker thai ret med kylling og basilikum
Kylling med frisk basilikum og lange thai bønner
”Pad bai ka pau” (4 pers.)
200 g Lange Thai bønner ”Tur fak jaau”
200 g mini majs “kapoot”
1 spsk vegetabilsk olie ”Nam Man”
3 fed hakket hvidløg ”Gai tirm”
250 g kylling i tynde skiver ”gaii”
30 friske Hellig basilikum blade ”Bai ka pau”
2 spsk fiskesauce ”Nam Ba”
2 spsk vand ”Nam”
3- 4 friske røde chili ”Piki nue”
Tilbehør:
Jasmin ris ”kau”
- Skær de lange Thai bønner og mini majs i 5 cm lange stykker.
- Varm olien op i en wok eller stor sauter pande. Tilsæt hvidløg og kylling og steg det let. Tilsæt hellig basilikum blade, chili, mini majs og bønner og lynsteg i ca. 1 minut
- Tilsæt fiskesauce og vand og steg i yderligere 1 minut, til bønnerne og mini majs er kogte, men stadig meget sprøde.
Server retten med dampkogte, lang kornede Jasmin ris.
in english http://asiancooking.dk
copyright CarryOut
En stor tak til CarryOut.dk / Asiacooking.dk
Ingen kommentarer endnu