Gul karrypasta med fisk (4 pers.)

Besøg hos “Krua Thai Restaurant” i Malmö Sverige

img_1069

img_1071img_1068 img_1070

Besøg hos “Krua Thai Restaurant” i Malmö Sverige

Min familie og jeg har nu flere gange været i Malmö, for at shoppe lidt og bare for at komme lidt væk hjemmefra, turen til Malmö tager ca 30 min fra København og det er jo ingen sag at køre over broen.

 

Jeg har flere gange gået forbi “Krua Thai Restaurant” og tit tænkt på at vi skulle prøve den, men så i fredags kørte vi sent over broen og shoppet lidt først og var nu klar til lidt aftensmad.

 

Vi blev pænt budt velkommen og sat til bords midt i restauranten, den søde værtinde fortalte os at når det var weekend var der en del af retterne på menukortet fjernet, således at kokken kunne følge med. Det er nu første gang at jeg har prøvet at få et menukort hvor ca. 20% af retterne ikke laves for at kokken ikke får stress. Jeg har jo haft min egen thai takeaway i over 12 år med ca. 50 retter på menuen og jeg kunne godt følge med og jeg fjerne kun retter jeg ikke kunne få friske råvarer til.

 

Jeg bestilte da disse retter:

1 x stor “Thod Man Pla” thailandske fiskefrikadeller

1x “Kai Himmaphan” Kylling med Cashewnødder

1x “Laab Pla” Thai style indbagt fisk

1x “Tom Kha” Thai kokosmælk suppe med kylling

Thailandske jasmin ris

 

Drikkevare 2x 7UP og 1 Stor Juice

Samlet pris SKR = 453,-  ca. DKK 375,-

 

Nu kom maden og den så meget lækker ud, lad os starte med de thailandske fiskefrikadeller med sød chilisauce til, de var store og smagte ret godt, nu er det således at jeg personligt holder meget af at det er en smule “sticky” og må meget gerne smage af citrongræs og limeblade og dette var ikke så tydeligt her.

 

Retten Kylling med Cashewnødder var helt bestemt den bedste ret, med masser af smag, her tænker jeg på at den var tilpas sød, stærk og salt, jeg var nu meget ked af at man bruger de mindste cashewnødder man kunne finde (de var meget små)

 

Retten Thai style indbagt fisk, laves normalt i Thailand ikke med indbagt fisk, men vores søde værtinde, havde også gjort os opmærksom på dette før vi bestilte, vi fik også fortalt at det var for at tilpasse den det svenske marked. Retten så meget stærk ud (med meget chili, se foto), men den var ikke stærk, men meget syrlig, smagte meget kunstig, som om det var brugt en færdig blanding, som f.eks fra det thailandske Knorr, fisken var nu fin, men dejen smagte nu meget af friture olie.

 

Den sidste ret Thai kokosmælk suppe med kylling, var den største fusser, jeg længe har smagt, den bestod kun af kokosmælk, koriander, kylling og champignon, altså meget sød, mangler syrlighed, nu har jeg selv lavet denne ret mange gange og jeg når jeg laver denne er det med kokosmælk, vand, citrongræs, galanga, koriander, chili, fiskesauce, thailandske svampe[wpsocialite] og kylling, men måske var denne ret også lavet til det svenske marked selvom dette ikke blev oplyst ved bestilling.

 

Jeg vil gerne sige at det var store retter og prisen var meget billig hvis vi sammenligner med Danmark.

 

Jeg vil derfor gerne give  “Krua Thai Restaurant” 💖💖💖 ud af 6

 

En stor tak til CarryOut.dk / Asiacooking.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gul karrypasta med fisk (4 pers.)