Panang karrypasta med kylling (6 pers.)

Panang karrypasta med kylling (6 pers.)

 

 

Panang karry

Panang karry

 

500g kylling kød

1 spsk vegetabilsk olie
2 spsk Panang karrypasta
4 dl kokosmælk
2 spsk fiskesauce
4 stk. kaffir limeblade
15 friske basilikum blade
1 spsk palme sukker

1. Varm olien op i en wok eller stor sauter pande
2. Tilsæt karrypasta og steg det i 1 minut.
3. Rør alle øvrige ingredienser i og kog op.
4. Skru ned for blusset og lad retten simre i ½ time, til kødet er mørt

5. Pynt med kaffir limeblade og friske Chili

Tilbehør:
server retten med jasmin ris.  http://asiacooking.dk

En stor tak til CarryOut.dk / Asiacooking.dk

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panang karrypasta med kylling (6 pers.)