Lyn stegt kylling med Ingefær (2 pers.)

THAILANDSKE SATAY SPYD

Thailandske satay spyd

Thailandske satay spyd

 

500 g kylling eller magert svinekød

1 brev satay seasoning mix
1¼ dl. Kokosmælk
1 pk. Satay spyd
3 spsk. Vegetabilsk olie

 

1. Skær kødet i meget tynde skiver.
2. Brev A blandes med lidt vand, hæld det over kødet, i et porcelænsfad.
3. Bland det godt. Stil fadet på køl i adskillige timer, gerne til næste dag.
4. Sæt 1 – 2 skiver kød på hvert satay træ spyd. (Satay spyd kan udblødes i nogle timer i et fad vand inden brug. Så undgår man, at de brænder under grilningen.)
5. Grillsteg satay spydene brune på alle sider ved høj varme.
6. Server dem meget varme med satay sauce og sød chili sauce tilSatay sauce
7. Brev B blandes med kokosmælk og olie, som bringes i kog
8. Kom denne sauce i en lille skål

tak til http://www.asiacooking.dk
En stor tak til CarryOut.dk / Asiacooking.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyn stegt kylling med Ingefær (2 pers.)