Stærk thai reje suppe ”Tom Yam Gong” (2 Pers.)

NEMT & HURTIGT Sushi (10 stykker.)

500g Fersk røget laks, lys sej eller tun

6 dl vand

500 g Sushi ris

10 stk. Sushi Nori tang plader

1½ te ske Tamanoi sushinoko

 

  1. Risene skylles og koges ca. 15 min, Tilsæt Tamanoi sushinoko
  2. En tang plade lægges på en sushi måtte, fugt den let med lidt vand.
  3. Et lag ris fordeles over tangen, ca. 4 cm skal være frit i den ene ende.
  4. Lav en fordybning i risen og læg fisk og evt. syltet ingefær en anelse wasabi stryges på fisken.
  5. Rul til en rolade, skæres i 3- 4 cm tykke skiver

 

Tilbehør:

Syltet ingefær

Wasabi paste

Sushi Soja

Sushi måtte

 

 

pasted-image-0

 

Copyright AsiaCooking.dk

En stor tak til CarryOut.dk / Asiacooking.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stærk thai reje suppe ”Tom Yam Gong” (2 Pers.)