Få nu styr på kvaliteten hurtigst muligt tak.

Lyn stegt kylling med Kashew nødder (4 pers.)

2006-03-06-16-10-15

 

 

500 g strimlet kylling brystfilet uden skind ”Gai”
1 løg i skiver ”Hourm hur jari”
2 spsk vand ”Nam”
2 spsk vegetabilsk olie ”Nam man”
3 fed hvidløg i skiver ”Gairtim”
1 spsk østerssauce ”nam man hoii”
4 snittede røde chili ”Piki nue”
1 spsk tamarind ekstrakt ”Nam ma kam birk
1 spsk fiskesauce ”nam baa”
2 teske.  Kokossukker ” Nam darn biip”
100 g ristede Kashew nødder ”Tuur”

1. Varm 2 spsk olie op i en wok eller sauter pande, tilsæt chili og hvidløg og sauter det gyldent og sprødt. Dryp af på fedt sugende papir.
2. Kom den sidste skefuld olie i din wok og sauter kyllingekød og løg, til kødet er gyldenbrunt og gennem stegt.
3. Rør alle saucer, Tamarind ekstrakt, vand og kokossukker i din wok og lynsteg i 2 minutter. Tilsæt Kashew nødderne og vend det hele godt.

Server retten med stegt chili og hvidløg på toppen.

Tilbehør:
server retten med dampkogte jasmin ris

CCopyright CarryOut.dk / AsiaCooking.dk

 

 

En stor tak til CarryOut.dk / Asiacooking.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få nu styr på kvaliteten hurtigst muligt tak.