Lækker thai ret med kylling og basilikum

Blandede grønsager i østerssauce

Blandede grønsager i østerssauce (6 pers.)

lynstegte-groensager

 

Lyn stegt Broccoli blade, gulerødder, Lange thai bønner, hvidløg og bønnespirer.


6 stilke Thailandske Broccoli blade

2 store gulerødder

200 g Lange thai bønner

1 spsk. vegetabilsk olie

3 fed hakket hvidløg

125 g bønnespirer

2 spsk østerssauce

1 spsk vand

1 tsk Kokos sukker

1. Skyl Broccoli blade grundigt og skær både blade og stængler i stykker à 5 cm. Skræl gulerødderne og skær i tynde skiver. Skær bønnerne i stykker à 5 cm.


2. Varm olien op i en wok eller stor sauter pande. Tilsæt hvidløg og steg i 30 sekunder. Derefter tilsættes Broccoli blade, gulerødder og bønner, og der lynsteges i 3 minutter.


3. Tilsæt bønnespirer, østerssauce, vand og Kokos sukker og kog videre i 1 minut. Server reten meget varm sammen med dampkogte Jasmin ris.

Kan laves med sukkerærter, mini majs og peberfrugter
in english http://asiancooking.dk

Copyright 2017 Carryout.dk

En stor tak til CarryOut.dk / Asiacooking.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker thai ret med kylling og basilikum