Den nemme opskrift på lækker masaman karry
Oksekød med Masaman karrypasta (4 Personer.)
500 g Oksekød i strimler
2 spsk Frisk Masaman karry pasta
1 spsk vegetabilsk olie
8 stk. Friske søde basilikum blade
½ dåse. Kokosmælk
2 spsk fiskesauce
8 – 10 stk. thailandske kardemomme frø
1 spsk Kokossukker
Ønskes retten stærk tilsæt små chili 3 –4 stk.
1. Varm olien op i en gryde, tilsæt karrypasta, sød basilikum og sauter det i 3 minutter under omrøring. Rør kokosmælk, fiskesauce, kardemomme frø, ”Chili” og kokos sukker i og kog op. Skru ned for blusset og lad retten simre i 4 minutter.
2. Tilsæt kødet og lad retten simre uden låg i 4-5 minutter, til kødet er færdig.
3. Server retten med dampkogte, jasmin ris.
in english http://asiancooking.dk
copyright CarryOut
En stor tak til CarryOut.dk / Asiacooking.dk
Ingen kommentarer endnu