Varm thai oksekødssalat (8 pers.)

Gul karrypasta med fisk (4 pers.)

2006-03-04-13-16-29
2 spsk Frisk Gul karry pasta
500 g lyse fiskefileter
1 spsk vegetabilsk olie
8 stk. Friske søde basilikum blade
3 stk. friske kaffir limeblade
½ dåse. Kokosmælk
2 spsk fiskesauce
2 strimler Kaffir lime skal á 5 cm
1 spsk Kokossukker
Ønskes retten stærk tilsæt små chili 3 –4 stk.
1.    Fjern evt. skind og ben fra fiskefileterne og skær fiskekødet i store, mundrette bidder.
2.    Varm olien op i en gryde, tilsæt Gul karrypasta, sød basilikum, kaffir limeblade og sauter det i 3 minutter under omrøring. Rør kokosmælk, fiskesauce, limeskal, ”Chili” og kokos sukker i og kog op. Skru ned for blusset og lad retten simre i 4 minutter.
3.    Tilsæt fiskestykkerne og lad retten simre uden låg i 4-5 minutter, til fisken er færdig.
4.    Fjern kaffir limeblade og server retten med dampkogte, jasmin ris.
Copyright CarryOut.dk / AsiaCooking.dk

in english http://asiancooking.dk

En stor tak til CarryOut.dk / Asiacooking.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varm thai oksekødssalat (8 pers.)