Gul karrypasta med fisk (4 pers.)
2 spsk Frisk Gul karry pasta
500 g lyse fiskefileter
1 spsk vegetabilsk olie
8 stk. Friske søde basilikum blade
3 stk. friske kaffir limeblade
½ dåse. Kokosmælk
2 spsk fiskesauce
2 strimler Kaffir lime skal á 5 cm
1 spsk Kokossukker
Ønskes retten stærk tilsæt små chili 3 –4 stk.
1. Fjern evt. skind og ben fra fiskefileterne og skær fiskekødet i store, mundrette bidder.
2. Varm olien op i en gryde, tilsæt Gul karrypasta, sød basilikum, kaffir limeblade og sauter det i 3 minutter under omrøring. Rør kokosmælk, fiskesauce, limeskal, ”Chili” og kokos sukker i og kog op. Skru ned for blusset og lad retten simre i 4 minutter.
3. Tilsæt fiskestykkerne og lad retten simre uden låg i 4-5 minutter, til fisken er færdig.
4. Fjern kaffir limeblade og server retten med dampkogte, jasmin ris.
Copyright CarryOut.dk / AsiaCooking.dk
En stor tak til CarryOut.dk / Asiacooking.dkin english http://asiancooking.dk
Ingen kommentarer endnu